Екип >> Огнян Пачев

Огнян Пачев


Огнян Пачев е завършил магистратура в Технически университет – София. Специализирал е Оперативен мениджмънт към Международния Средиземноморски институт – Никозия, Кипър. Г-н Пачев има специализация по Стопанско управление в Москва и Курсове по комуникации във Вашингтон.

Огнян Пачев има богат опит в областта на организиране на панаири и търговски изложения, разработване и прилагане на маркетингови стратегии за изграждане и налагане на марки като Търговски директор на Международен панаир – Пловдив. Г-н Пачев е бил на дипломатическа работа като Съветник в Посолството на Република България в Скопие, Северна Македония.

В експертната си практика г-н Пачев има реализирани проекти по програма ИПА на ЕС в Република Северна Македония /№09-1658/3 LOT 14 Струмица/ като проджект мениджър, както и проучвателни проекти в Западни Балкани. Работил е като консултант „Проблемни вземания – Северна Македония” към Българска банка за развитие.

Огнян Пачев е Главен Секретар на Българо- руската търговско- промишлена палата и член на Българо - македонската търговско – промишлена палата. Владее български, английски, руски и македонски езици.


Новини


Връзки